Login | Register


All times are UTC + 1 hour


It is currently 19 Jun 2018 01:50
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Krig og Kasteøkser – Årets Krigslive-eksperiment
PostPosted: 30 Apr 2015 09:24 

Joined: 09 Dec 2008 15:00
Posts: 283
Engang var der en tradition for at prøve nye, rollespilskamp-relaterede, ting af til Krigslive. Når man nu alligevel er mange samlet, med alt sit grej, giver det god mening, så den vil vi forsøge at tage op.

Til Krigslive, eller rettere, efter Krigslive Valhal, vil vi forsøge at lave nogle kampe, hvor kasteøkser bruges til at indlede træfningerne, mellem 2 nærkampsenheder. Dvs. at folk kaster økser efter modstanderen, umiddelbart inden man kommer i kontakt.

Desværre har vi ikke lige en masse skum-kasteøkser liggende. Så vi håber på at nogle af vores deltagere ligger inde med noget der kan bruges, og så vil vi forsøge at skaffe nogle.

Specifikationer: fuldpolstret skum-og-latex økser, i ca. 50 cm længde (ala Epic Armorys Viking Short Axe og Hand Axe).. Det er fint med en kerne i, så længe denne er let og ikke er blottet nogle steder (altså en tynd glas- eller kulfiberkerne). Hjemmelavede økser er ok, så længe de opfylder ovenstående. Så prøver vi at kaste dem efter hinanden.

Min påstand er at rollespilspile er mere usikre end at smide med bløde, fuldpolstrede skumøkser.. men vi får se, det kan jo være at der er noget jeg ikke har tænkt på.

Og hvis nogle af jer har erfaringer med kastevåben, som ikke er de små kerneløse dimser, så vil vi meget gerne høre dem.

_________________
Jesper Kristiansen
Arrangør af Krigslive: Valhal

Kristiansen.jesper@gmail.com


Top
 Offline Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron